ERTUĞRUL GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://ertugrulgaziimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Yenidoğan Mah. Ragıp Gümüş Pala Cad. No 63
VİZYON : Aklın ve bilimin ışığında, teknolojik gelişmeleri takip eden ve teknolojiyi kullanabilen, milli benliğinden beslenen dürüst bireyler yetiştirerek, çevre İmam- Hatip Ortaokullarına da “ÖNCÜLÜK” yapan bir okul olmak.
MİSYON : Türk Millî Eğitim Sisteminin genel ve özel amaçları/ilkeleri doğrultusunda; Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulunda eğitim ve öğretim hizmetini en iyi şekilde sunarak, bu okulda okuyan öğrencilerimizin kalitesini yükselmek, onları hem kendilerine ve hem de çevrelerine yararlı birer birey olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi binasında, 2013 yılında faaliyete girmiştir. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında ise şimdiki okul binamıza geçilmiştir. 2017-2018 Öğretim yılında okulumuzda 5. sınıflarda 4, 6.sınıflarda 5, 7. sınıflarda 4 ve 8. sınıflarda da 4 olmak üzere toplamda 17 şube bulunmaktadır. Bu şubelerimizde 423 öğrencimiz öğrenim görmektedir.

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2022
Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Eğitim)
Saatler : 08:50-16:50 (Günlük yapılan kurslar dahil olmak üzere)
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer - Doğal Gaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : 2 ve 26 No´lu Belediye otobüsleriyle de ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Merkez İlçede bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :